Απονομές Μαύρων και Καφέ Ζωνών

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου διεξήχθη στον Γ. Σ. Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων επίσημη εκδήλωση κατά την οποία απονεμήθηκαν διπλώματα και ζώνες σε προχωρημένους αθλητές του Γ. Σ. Μαχητικών Τεχνών Ιλισίων και του Α.Σ. Χαλανδρίου “Η Τέχνη του Αετού”.

Οι αθλητές που προήχθησαν είχαν εξεταστεί επιτυχώς τον Ιούλιο του 2014 σύμφωνα με τους κανονισμούς του «Ying Shou Quan – Guo Family Εagle Claw Kung Fu».
Οι εξετάσεις διήρκησαν τέσσερις ημέρες και περιελάμβαναν: taolu γροθιάς και όπλων, τεχνικές μάχης από το στυλ του αετού, σπάρινγκ τριών ή τεσσάρων γύρων με διαφορετικούς αντιπάλους, καθώς και θεωρία γύρω από το σύστημα του αετού και τις κινέζικες πολεμικές τέχνες. Ειδικότερα οι τέσσερις υποψήφιοι για μαύρη ζώνη παρουσίασαν και την φόρμα «Lian Quan», δηλαδή τις 50 τεχνικές του Ying Shou Quan που αποτελούν το πιο σημαντικό και προχωρημένο κομμάτι του συστήματος του αετού.
Οι αθλητές του shifu Παναγιώτη Δερβέντη που προήχθησαν στην μαύρη ζώνη είναι οι: Γκέντσης Άγγελος – Συλιγάρδος Δημήτρης – Μητροπούλου Αγγελική και Καφρίτσας Κωνσταντίνος.
Επίσης, στην ίδια τελετή απονεμήθηκε για π
ρώτη φορά από τον shifu Παναγιώτη Δερβέντη στην Κίκα Χαραλαμπίδου ο βαθμός του εκπαιδευτή στα στυλ Yang Shi Tai Ji Quan και Dao Yin Yang Shen Gong. Η Κίκα Χαραλαμπίδου είναι η υπεύθυνη για τη διδασκαλία του Tai Ji Quan στο αθλητικό τμήμα του Συλλόγου InterChina στον Πειραιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι δάσκαλοι Δημήτρης Δούκας (πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Shuai Jiao – Nei Jia Quan – Eagle claw) και Γιώργος Διβάνης (Eagle claw – Nei Jia Quan – μέλος του Δ.Σ. και της Τ.Ε της ΕΟΓΚ) τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους.
Shifu Παναγιώτης Δερβέντης

(photos σάββας βασιλειάδης)